Kdo smo

Smo družinsko podjetje, specializirano za izdelavo dozirnikov za tekoča
higienska sredstva s komercialnim imenom “milnik HIGI”.

S proizvodnjo smo pričeli že daljnega leta 1978, ko smo identificirali povpraševanje domačih kupcev po tovrstnih izdelkih. Tako smo kot prvi v Sloveniji ponudili dozirnike domače proizvodnje, takrat še pod imenom milnik SANY.

Nato pa je leta 1984 sledil novejši, takrat revolucionarni model, milnik HIGI, ki je bil dolga leta nepogrešljiv element prenekatere slovenske in tudi jugoslovanske kopalnice. V naslednjih desetletjih smo se kljub pretresom tako na političnem in gospodarskem parketu kot tudi okrepljeni mednarodni konkurenci uspešno obdržali na trgu, kar priča o kakovosti in trajnosti naših izdelkov.

Milnik HIGI je namreč v celoti plod domačega znanja, vlaganje v razvoj in nove tehnologije ter sodelovanje z zanesljivimi lokalnimi dobavitelji pa je zagotovilo za izvrstno kakovost, zanesljivo delovanje in izjemno obstojnost naših izdelkov. Tako ni redko, da so nekateri milniki HIGI v uporabi že 10 let in več.

Pod vsak izdelek, ki pride izpod naših rok, se s ponosom podpišemo, saj predstavlja naše osnovno vodilo – kvaliteta, ki bo zadovoljila kupce.