Predstavitev

Higi plastični izdelki – proizvodnja dozirnikov za tekoča higienska sredstva

V sodobnem svetu je skrb za ustrezno higieno nepogrešljiva. Zagotavlja nam zdravje in dobro počutje, prijeten občutek v lastni koži, ustrezen nastop tako v poslovnem kot v zasebnem življenju.

Redno in pravilno umivanje rok je bilo že od nekdaj ključen del osebne higiene, obenem pa je pomemben tudi praktičen, uporabniku in okolju prijazen dostop do higienskih sredstev. Zato smo že več kot 40 let prisotni na trgu s svojimi dozirniki za tekoča higienska sredstva.

Zagotovo ni potrebno posebej poudarjati, da je situacija, ki smo ji bili priča zadnja leta, pomen higiene le še okrepila. Obenem si ne moremo več zatiskati oči niti pred nujnimi prizadevanji za trajnostni razvoj in varovanje okolja, k čemur dozirnik Higi nedvomno znatno prispeva, saj za razliko od plastične embalaže za enkratno uporabo omogoča dolivanje tekočih higienskih sredstev vedno znova in znova.

Z vsemi temi dejavniki v mislih, kot tudi ob upoštevanju želja naših zvestih kupcev ter z obilico lastnih izkušenj, ki smo jih pridobili skozi leta, smo tako naš sloviti dozirnik Higi nadgradili z izboljšano, tehnološko naprednejšo in estetsko všečnejšo različico.